MLS Football Jersey

Air Jordan 4 „What The 4“: 30 Jahre Sneaker-Kultur

0

The Air Jordan 4 Retro SE „What The 4” is a colorful celebration of 30 years of sneaker history.

De UA Jordan 4 Retro SE „What The 4” is een speciale sneaker die 30 jaar Air Jordan-geschiedenis eert. Deze schoen combineert het beste van vier klassieke kleurstellingen – White Cement, Military Blue, Fire Red en Black Cement – in één wild en kleurrijk ontwerp

This iconic shoe combines the best of four classic colorways into one wild and colorful design.

De UA Jordan 4 Retro SE „What The 4” heeft een bovenwerk van wit leer met accenten in vuurrood, zwart en militairblauw. De tussenzool is cementgrijs en de tong- en hiellabels zijn niet-passend. Ook de buitenzolen contrasteren met elkaar, één is wit en de ander is zwart.

Air Jordan 4 „What The 4“: 30 Jahre Sneaker-Kultur

This shoe is a must-have for any Air Jordan fan

It’s a unique and eye-catching design that pays tribute to the iconic sneaker’s history.

De UA Jordan 4 Retro SE „What The 4” is een unieke en opvallende schoen die een eerbetoon is aan de iconische sneakergeschiedenis. De schoen combineert de vier meest iconische colorways van de Air Jordan 4: Fire Red, White Cement, Black Cement en Military Blue. Dit resulteert in een schoen met een visueel interessante en levendige uitstraling.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van wit leer, met accenten in vuurrood, zwart en militairblauw. De vuurrode accenten zijn te vinden op de tong, de veters, de hiel en de buitenzool. De zwarte accenten zijn te vinden op de Jumpman-logo’s op de tong en de hiel. Militaire blauwe accenten zijn te vinden op de veters, de hiel en de buitenzool.

De tussenzool is gemaakt van cementgrijs rubber, wat een klassieke look geeft. De tong- en hiellabels zijn niet-passend, met een vuurrood tonglabel en een zwart hiellabel. Ook de buitenzolen contrasteren met elkaar, met een witte buitenzool aan de linkerzijde en een zwarte buitenzool aan de rechterzijde.

Deze schoen is een must-have voor elke Air Jordan-fan. Het is een unieke en opvallende schoen die een eerbetoon is aan de iconische sneakergeschiedenis. De schoen is ook zeer comfortabel en biedt goede ondersteuning.

A must-have for any Air Jordan fan, this shoe is sure to turn heads.

If you’re looking for a special-edition Air Jordan that’s sure to turn heads, the UA Jordan 4 Retro SE „What The 4” is the perfect choice for you.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey