MLS Football Jersey

Aktyviai dalyvaukite aplinkos taisymo ekologinėse koncepcijose į širdį

„China News Service“, „Xinjiang News“, balandžio 17 d. (ALAIG LI Tasken), „Po to, kai ją reklamuoja bendru

„China News Service“, „Xinjiang News“, balandžio 17 d. (ALAIG LI Tasken), „Po to, kai ją reklamuoja bendruomenės darbuotojai, aš reguliariai išvalysiu higieną už durų. Sukursiu švarią ir tvarkingą bendruomenės aplinką kartu.
Siekdami paskatinti bendruomenės gyventojus aktyviai dalyvauti aplinkos tobulinimo srityje, neseniai Tori miesto Jinshuo bendruomenės partijos filialas organizavo tinklo narius ir bendruomenės partijos narius bei kadrus, kad galėtų vykdyti žmonių gyvenamosios aplinkos sanitarijos veiklą.
Renginio metu bendruomenės nariai ir kadrai bei rajono gyventojai priešais duris įdiegė tris atsakomybės sistemos pakuotes ir padarė gerą darbą valydamas ir valydamas priekinį pastatą.Tinklo nariai, beldžiantys į duris kartu, kad skleistų gyvenamosios aplinkos tobulinimo ir ekologinės aplinkos apsaugos svarbą, ir organizuoja bendruomenės gyventojus, kad išvalytų šiukšles priešais pastatą, o tai veiksmingai skatins visapusiško bendruomenės aplinkos taisymo veiksmingumą. Lzheno kaimo atjauninimas.
Kitame etape Torio miesto Jinshuo bendruomenės partijos šaka normalizuosis aplinkos sanitarija, laikysis „viso“ ir „valdymo“ derinio, kad būtų užtikrinta, jog vadovybė nėra atjungta ir keičiasi išvaizda. autonominiame regione.
Ataskaita/atsiliepimai
MLS Football Jersey