MLS Football Jersey

Bayern vil have Zaragoza, Bayerns lejr fuld af skader

0

komme til fc Bayern 4 med det samme. Denne beslutning kan blive påvirket af Bayerns nuværende skadessituation, og klubben kan håbe på at introducere denne spiller på forhånd for at styrke holdets styrke.

Zaragoza underskrev oprindeligt en fem-årig kontrakt med Bayern München trøje børn, som foreskrev, at han officielt ville tiltræde denne sommer. Da Bayern står over for skadesproblemer, kan klubben håbe på at introducere Zaragoza tidligt for at styrke holdets offensive ende.

Bayern vil have Zaragoza, Bayerns lejr fuld af skader

Romano meddelte på sociale medier: „Zaragoza er meget klar: Han ønsker at slutte sig straks til Bayern Munchen trøje Football Club.” Forhandlingerne mellem Bayern og Granada er stadig i gang, og begge parter håber på at nå en aftale om erstatning.

Indtil videre i sæsonen har Zaragoza spillet 21 kampe i forskellige turneringer og bidraget med 6 mål og 2 assists. Dette viser hans enestående præstation i angrebet. Det er en af ​​grundene til, at Bayern München trøje børn er interesseret i ham.

Hvis parterne når til enighed om kompensation, forventes Zaragoza at slutte sig tidligt til Bayern og bidrage til holdets forskellige konkurrencer i denne sæson. Denne uventede udvikling i transferen vil tiltrække bred opmærksomhed fra fans og fodboldverdenen.

For Bayern vil det at kunne introducere Zaragoza på forhånd tilføje en fordel til holdets samlede styrke. For Zaragoza er det en vigtig karrieremulighed at slutte sig til Bundesliga-giganterne fc Bayern 4. Han ser frem til at vise sin styrke på det nye hold og opnå større succes.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey