MLS Football Jersey

Chelsea trøje skal muligvis hente en angriber i sommerens transfervindue. Målet kan ændre sig på grund af Nkunkus præstation.

På grund af PSR og manglende mål var Chelsea trøje ikke dybt involveret i vinterens transfermarked for angrebskraft.

Chelseas valg af angrebsspillere kan ændres baseret på holdets præstationer, især med fokus på Nkunkus indsats.

Gallaghers fremtid i Chelsea langærmet er fortsat usikker, da hans kontraktproblemer stadig er uløste med hensyn til spillersalg. Da han går ind i det sidste år af sin kontrakt til sommer, kan det påvirke hans fremtid.

Chelseas valg afhænger af Nkunkus præstation

Burley og Clear Lake Capital kræver muligvis en høj pris for Gallagher. En køber kan dog vente indtil sæsonens slutning.

Derudover betragtes Broja og Chalobah også som attraktive salgsmål, og deres afgang forventes at bringe ren profit til Chelsea trøje.

Derudover ser Mattsson ud til at have en frigørelsesklausul på 35 millioner pund i sin kontrakt under sit lejeophold i Dortmund, som træder i kraft, når sommerens transfervindue åbner. Dette kunne give Chelsea yderligere midler og fleksibilitet.

Samlet set kan Chelsea fokusere på at hente angribere i løbet af sommerens transfervindue og justere deres mål baseret på holdets præstationer. Med hensyn til spillersalg er Gallaghers fremtid fortsat usikker, mens andre spillere som Burley, Clear Lake Capital, Broya og Chalobah forventes at være potentielle handelsmål, der tiltrækker opmærksomhed.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey