MLS Football Jersey

Kas yra mada?Mada, būk savimi

##Kas čia?Visi davė skirtingus atsakymus.Tačiau daugelis žmonių mada sujungs madą su „T-Stage“ modeliais, tačiau šie modeliai y

##Kas čia?Visi davė skirtingus atsakymus.Tačiau daugelis žmonių mada sujungs madą su „T-Stage“ modeliais, tačiau šie modeliai yra tik mados dalis, ir dauguma jų yra tendencijų elementai, įskaitant tendencijų nurodymus.

Taigi, koks yra tikrasis mados veidas?

Iš šių aspektų matome.

Pirma: kultūrinė reikšmė

Mada turėtų būti eros derinys, kuris atspindi žmonių persekiojimą ir garbinimą šioje epochoje.Mada nėra nauja koncepcija, bet lengva išraiška.

Todėl mada#turėtų apimti kruopštumą ir atkaklumą, kuris gali suteikti teigiamos energijos šiai erai ir naujai kartai.

Antra: dėvėjimo pasireiškimas

Kalbant apie madą, pirmiausia reikia atsižvelgti į tai, kokius drabužius ir kokius krepšius dėvime, kad atspindėtų žmogaus temperamentą.Jei drabužius ar drabužius, kuriuos dėvi, galima integruoti į istoriją ir juos myli žmonės, tai atspindės jūsų kokybę ir asmenybę iš šono.

Trečia: laiko funkcija

Nesvarbu, kaip tuo metu optimistiškai, tai ilgainiui taps istorija.Kadangi kiekvienos eros žmonės auga skirtingose ​​aplinkose, jų spalvų ir tekstūros siekimas bus labai skirtingi.

Ketvirta: sluoksnis

Senstant ir pajamos, jūsų supratimas apie madą bus kitoks.Pvz., Kai pirmą kartą einate į darbą, galite sąmoningai tęsti drabužių tiekimą, atkreipti dėmesį į prekės ženklą su pajamomis, o tada galite grįžti prie istorijos, kaip sutelkti dėmesį į prekės ženklą, kad pasirinktumėte jums tinkamus drabužius.Tai taip pat yra trauka, reikalinga skirtingoms progoms.

Penkta: tolerancija

Jūra tolerantiška visoms upėms ir stipriai toleruoja.

Yra mados nuo kultūros iki drabužių.Šis žodis nepriklauso jokiai kategorijai, tačiau kiekviena kategorija turi savo charakteristikas.Todėl galima sakyti, kad mada#yra žaidėjas, turintis stiprią toleranciją ir griežtus laiko reikalavimus, kurie gali išlaikyti teisingumą.Mada yra sveiko gyvenimo ir optimizmo santrauka.Nenaudokite tokio vadinamas „pastarasis“, tačiau kiekvieno siekimas yra skirtingas.

Mados pasienyje nėra teisingo ar neteisingo, tačiau mes negalime pasisakyti ir priešintis moralės unikalumui.Kažkada, jei negalite neatsilikti nuo mados, atsiribosite nuo visuomenės, pasaulio ir žmonių.Taigi yra per daug gerbėjų, dvigubų pajamų, jokių vaikų, automobilių kilimo ir pan.Net apsirengimas, valgymas, miegas, ėjimas į tualetą ir tt atitinka tendenciją.

Atminkite, kad naudodamiesi internetu, populiariais mobiliaisiais telefonais, BBM, „Xiaolingtong“ ir kt., Kad ir kokie naudingi ar nenaudingi, daugelis žmonių sąmoningai parodys žmonių akivaizdoje.Paprastai populiarūs dalykai ateina ir eina skubėti ir netrukus išnyksta.Dideli telefono mokesčiai ir alternatyvos yra begalinės.Kiek drovių žmonių tampa riebūs ir patinusios, ir jie negali neatsilikti ir paleisti!Aš, kaip užsienietis, negaliu pabėgti.Prisimenu, kad buvo daržovių sodinimo žaidimas.Tuo metu beveik visi turėjo daržovių vogimo ir sodinimo patirties.Nuo raudonojo dirvožemio iki auksinės žemės jie buvo per daug pavargę, todėl pamiršo valgyti ir miegoti, kol vieną dieną staiga nustatė, kad jie yra labai kvaili.Virtualiems žaidimams jie praleis daug darbo ir laiko!

„WeChat“ pasirodymas leidžia daugeliui QQ vartotojų pašalinti programinę įrangą.Tai labai greita, patogu ir praktiška.Tai suteikia žmonėms galimybę greitai priimti ir mylėti programinę įrangą.Tuo pačiu metu ji taip pat išleido įvairią naują žaidimų pokalbių programinę įrangą, kuri yra apakinta, priklausomybė ir nesugeba ištarti.Todėl žmonių, turinčių mažai IQ, gali būti matomi visur, kad mobilieji telefonai tapo artimiausiais meilės santykiais!

Keista yra tai, kad potvynis neramus.Kas gali atsikratyti pasaulietinio pasaulio tokioje aplinkoje?Visas žmogus, greitos rankos ir drebantys garsai leidžia daugiau žmonių vėluoti su savo mobiliaisiais telefonais.Draugų, kurie anksčiau buvo labai populiarūs, ratas, kuris nebegalvojo, ir komentarai buvo tik įprotis.

Tiesą sakant, populiarūs dalykai nebūtinai yra geri, pavyzdžiui, peršalimas, nes bijo jų vengti.Galbūt dėl ​​amžiaus, galbūt psichologinės problemos.Staiga sužinojau, kad tokia vadinama tendencija iš tikrųjų yra tuštybė, o taip vadinama mada yra plūduriuojantis debesis.

Pagalvokite apie tai, kiek jaunuolių mes stebėjome#sekdami tendenciją ir madą, visada gyvename kitų akyse, galvokite, kaip skrandžio kojų pirštus ir prašau kitų, prisitaikykite prie aplinkos ir stengiuosi pakeisti save.Pagaliau mus išsekino kiti ir praradome save.Pagaliau yra tik vieniša figūra ir apgailėtinas atodūsis!

Jei aklai laikysitės mados tendencijos ar sieksite pradinės mados tendencijos, prarasite daug skausmo ir rūpesčių.Žemiškame pasaulyje tik tada, kai nusiraminate, galite suprasti, kad paprastas gyvenimas yra pats laimingiausias, o paprasčiausias gyvenimas yra pats autentiškiausias!

MLS Football Jersey