MLS Football Jersey

Real Madrid træner Ancelotti bekræfter, hvem der starter i målet mod Dortmund

0

Real Madrids målmand Thibaut Courtois starter i Champions League-finalen mod Billige Borussia Dortmund fodboldtrøjer, sagde træner Carlo Ancelotti fredag.

Courtois blev bekræftet i startopstillingen til lørdagens opgør på Wembley Stadium, efter at Andriy Lunin blev ramt af influenza i denne uge.

Ancelotti havde sagt, at han havde en svær beslutning at træffe, efter at Courtois gik glip af det meste af sæsonen på grund af en skade, og Lunin hjalp Madrid til det spanske mesterskab som reserve. Men Lunin var ikke i stand til at rejse med resten af truppen til London på grund af sygdom og støder først til på lørdag.

»Lunin har haft influenza, og det gjorde det ikke muligt for ham at træne eller rejse,« sagde Ancelotti. »Han rejser i morgen. Han kommer til at sidde på bænken, så selvfølgelig står Courtois på mål i morgen.«

Courtois var fremragende i finalen, da Real Madrid fodboldtrøjer kvinder sidst vandt Champions League i 2022, men han har misset en stor del af sæsonen, efter at han rev sit venstre knæ over i august. Derefter ødelagde han menisken i sit højre knæ i marts.

Real Madrid træner Ancelotti bekræfter, hvem der starter i målet mod Dortmund

Ny fodboldtrøje

Ancelotti sagde mandag, at Lunin havde feber og ikke var i stand til at træne med sine holdkammerater. Og målmanden bekræftede sin situation torsdag.

»Jeg er meget ked af at måtte sige, at jeg ikke kan forberede mig til sæsonens vigtigste kamp og den vigtigste kamp i mit liv med mit hold,« skrev Lunin på Instagram. »Mange tak for beskederne om støtte og opmuntring!«

Lunin var helten for Madrid, da han reddede to straffespark i den afgørende straffesparkskonkurrence mod Manchester City fodboldtrøjer børn i kvartfinalen. Han stod også på mål, da Madrid slog Bayern München i semifinalen.

Ancelotti afviste også spekulationer om, at Rodrygo kunne forlade Madrid i løbet af offseason, hvor Kylian Mbappe forventes at skifte til Bernabeu Stadium.

»Rodrygo vil give alt, hvad han har i sig (i finalen). Han er en meget vigtig brik for os, det har han været, og det vil han også være i fremtiden. Det er jeg slet ikke i tvivl om,« sagde han.

Rodrygo gik på de sociale medier i denne uge for at bekræfte sit engagement i Madrid, efter at uddrag fra et interview havde skabt tvivl om hans fremtid.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey