MLS Football Jersey

Populiarūs elementai 2023 m., Taigi dėvėti gali atrodyti gerai

Įėję į 2023 m., Prasidėjo pavasaris.Tiesą sakant, mados tendencija yra horizontalus vystymasis.Dvejus metus kaukės laikotarpiu aplinka yra sunkesnė

Įėję į 2023 m., Prasidėjo pavasaris.Tiesą sakant, mados tendencija yra horizontalus vystymasis.

Dvejus metus kaukės laikotarpiu aplinka yra sunkesnė, o žmonių vartojimo filosofija taip pat yra gana lėta, todėl mados ratas sukūrė „Athflow“ stilių, todėl dėvėjimas ir ribos tarp namų uniformų ir darbo drabužių. juda arčiau.Tai yra tipiškos mados aplinkos pavyzdys.

2023 m. Atrodo, kad viskas pavasarį.

Šis straipsnis apibendrina tris populiarias tendencijas 2023 m. Nepraleiskite to.

Populiari tendencija 1: sekos elementai

Šių metų „Big -name“ pasirodymas pasirodė tame pačiame „Sequin“ elemente.

Populiarūs blizgučiai 2023 m. Nebėra tokios kietos blizgesio su apvalia didelių dalelių forma septintajame dešimtmetyje požiūris.Daugelis moteriškų žvaigždžių pasirinks šviečiančias puošnias blizgesius, kurie bus naudojami kaip savo raudonojo kilimo suknelė.Taigi, kaip naudotis blizgučiais elementais kasdieniame gyvenime nėra perdėta?

▶ Bendradarbiaukite su aštriu linijiniu siuvimu

Pats blizgučiai yra palyginti aukštai profilio ir perdėtas pagražinimas.Pasirinkite segmentus, tuo labiau išvalykite siuvimą, tuo didesnė viso daikto mada.

Karamelinės spalvos blizgučiai, kuriuos demonstruoja kasdienis demonstravimas, kietos linijos yra susipainiojamos minkštais ir nuostabiais blizgučiais, kurie sukelia aštrų kraštą ir kilnų jausmą, kurį sunku uždengti.

Auksinis blizgučio sijonas virš aukščiau esančios figūros, ryškus žvaigždžių grąžtas, padengtas visu sijonu, kaip ir prožektorius, išskiriantis žavų moterišką žavesio žavesį, tačiau po šiuo neramiu sijonu yra paprastas ir grynas Linijos neutralizuoja šį iškilmingą moteriškumą.

Uždėkite juodą paltą, o po to apsivilkite baleto šokių batus, tai yra kasdieninė ir žavi suknelė.Šiuo požiūriu, kai perdėti populiarūs elementai patenka į realybę, tai nėra taip sunku valdyti.

▶ Mažo ploto pagražinimas

Jei nenorite dėvėti per aukšto profilio, mažo blizgučio elemento ploto pagražinimas bus konservatyvesnis metodas.Pavyzdžiui, dėvint rudą zomšos striukę ir džinsus, puošnūs blizgantys sidabriniai baleto batai yra pagražinta, o romantiškas ir puošnus tūkstantmetis yra integruotas į minimalistinį dėvėjimąsi, pakeisdamas originalų gražų miesto vėjo išvaizdą.Pateikiami žavūs ir seksualūs, o aukšto lygio jos padangų jausmo jausmas kyla iš to.

Populiari tendencija: „Piczo“ striukė

Odos pagamintos striukės taip pat yra pagrindinė 2023 m.

Nors odiniai paltai taip pat yra „Retro“ daiktai, populiarūs odos stiliai nuo dabar yra labai skirtingi Populiarūs odiniai drabužiai 2023 m. Yra labiau panašūs į striukes.

● Blogų atsitiktinio stiliaus daiktų

Kadangi pats odinis kailis turi sunkų ir šaltą vyro jausmą, jei bendras atitikimas taip pat užima verslo neutralų stilių, jis nepabrėžs asmeninio moterų žavesio, taigi šveičia dailių odos striukės dailės genų dalį, gaminti Tai patogesnis gestas.

Pvz.: Negabaritinė ruda oda+šviesiai mėlyna tiesi džinsai, akimirksniu išeina atsipalaidavusi ir tinginė atmosfera, papildanti dėvėtojo laisvą ir tingų temperamentą.

● Motinos vyro pusiausvyra

Svarbiausias odinių drabužių dėvėjimo dalykas yra suvokti motinos pusiausvyrą, nes žavi moteris ne tik turi švelnų ir subtilų moterų kaulą, bet ir turi bendrą vaizdą apie bendrą racionalią ir laisvą situaciją, kaip vyrai.Tai atspindi dėvint, „motinos“ dalį galima išreikšti trumpu bambos viršuje arba plona suknele.

Sumaišius du pavienių produktų stilius kartu, mados ceremonija gali pasiekti tiek seksualią, tiek elegantišką, tiek prašmatnią atmosferą

Populiari tendencija III: plonas plonas sijonas

2023 m. Žurnalo „Vogue“ paskelbtame straipsnyje visi paminėjo, kad plonas sijonas yra populiarus šių metų pavasario ir vasaros elementas.Tai nėra chaotiška, nesvarbu, ar tai plona suknelė, ar sijonas. .

Sliminio sijono juosmens ir apatinės kūno dalies kreivės yra tam tikras kontūro efektas, tačiau jo linijos yra per ilgos, be to, jis taip pat sukels apatinės kūno dalies poveikį. Batai turėtų kuo labiau pasirinkti siauromis galvutėmis.

Aukščiau esančios batų pora, piršto pirštai, batai liekni, kulnas yra kulnas, o ruda -aukšto lygio. Merginos įvaizdis

Tikiuosi, kad šis straipsnis gali suteikti jums įkvėpimo visiems, tada pamatysime jus kitą kartą.

Tekstas: Xiaoyi

MLS Football Jersey