MLS Football Jersey

Kalbėkite apie „mados stiliaus“ dalykus

Žvelgiant iš didžiosios istorinės perspektyvos, hiphopo judėjimo kilimas iš tikrųjų yra judėjimas, kurio „Juodosios Amerikos“ grup

Žvelgiant iš didžiosios istorinės perspektyvos, hiphopo judėjimo kilimas iš tikrųjų yra judėjimas, kurio „Juodosios Amerikos“ grupė ieško savo tapatybės.Palyginti su dviem juodaodžiais kultūriniais judėjimais 1920 ir septintajame dešimtmečiuose, didžiausias poveikis ir sėkmingiausias poveikis turi hiphopo judėjimą, o mados galia yra akivaizdi.

Hip-hop kultūra daugiausia apima keturis pagrindinius elementus: RAP (MC), taip pat groja patiekalus (DJ), hip-hopą (berniuking) ir graffiti.

Kaip būtina charakterio asmenybės ir įvaizdžio kūrimo sąlyga, drabužiai yra nepaprastai kritiški hiphope.Jis gali būti apibūdinamas kaip klubas, pradedant nuo drabužių.„Hip -hop“ mada atspindi madingą gatvės madą ir individualizuotą suknelę.Stilių ir drabužių spalvų įstatymų ir apribojimų nėra, o pagrindinės bruožai pabrėžia gatvės mados jausmą.Laisvos viršūnės ir kelnės, skrybėlės, galvos apdangalai ar riebūs batai yra jų pagrindiniai daiktai.

„Hip -Hop“ drabužiai iš pradžių priklausė vargšams jauniems žmonėms.Tačiau ši paskutinė priemonė po kelerių metų išsivystė į mados stilių, tapdamas jaunimo kultūra, todėl daugelis prekės ženklų konkuruoja ir atjaunėjo.Nuo ankstyvojo stataus Seano Johno, „Roca Wear“, „Echo“ ir kitų gatvių drabužių jis pamažu vystėsi aukštų prekių ženklų, tokių kaip HBA, „Pyrex“, „Stampd“.Hip-hop muzikantai nėra vieniši ir drąsūs ir sukūrė tokius mados prekės ženklus kaip „Rocawear“, „Baby Phat“, „Fubu“, „Wu-Wear“.

Aukščiausiasis, „Vintage Gucci“, aš jaučiuosi kaip „Pablo“, „C2H4“, „INXX“ ir kiti vidaus ir užsienio potvynio prekės ženklai taip pat yra populiarūs tarp „Hip -Hop“ pramogų programų.„The Times“ sukūrė madą, o visuomenei suteiktos verslo galimybės yra tokios didžiulės.

Nors hiphopo stilius yra įprastas, jie nenori būti įprasti.Kontrataka prasidėjo butike, vardu Dapperis Danas, Harlemas, Niujorkas 1982 m.Ši parduotuvė specializuojasi perdėto stiliaus stiliaus stiliaus, su kostiumais, kurie mėgdžioja prabangos prekės ženklo logotipų dekoracijas, ir Europos prabangos prekės ženklus, tokius kaip „Louis Vuitton“, „Gucci“ ir „Versace“, mėgdžiojo Dapper Dan.Nors Dapperis Danas, kuriam buvo pateiktas ieškinys, galiausiai buvo patikrintas ir konfiskuotas, didieji vardai taip pat manė, kad jis buvo šaunus, ir juos tvirtai prisiminė.

Daugybė pirmųjų didžiųjų vardų pradėjo rasti vertingus hiphopo prekės ženklus ar žvaigždes ir bendradarbiaudami su jais, kad absorbuotų hiphopo elementų esmę.„Hip -hop“ pradėjo priimti pagrindinį mados ratą.1996 m. „Versace“ pakvietė legendinę hiphopo žvaigždę „2PAC“ į „The Catwalk“, tapdamas pirmuoju pirmosios eilės prekės ženklu, pakviestu hiphopo žvaigždėmis į sceną, o tai tikrai yra nauja hiphopo era.Vėliau „Louis Vuitton“ nušovė hiphopo pramonę, taigi buvo 2008 m. LV X Kanye West bendradarbiavimo serija.„Gucci“ taip pat yra ankstyvojo pavasario parodoje 2018 m. Jis naudoja „Dapper Dan“ imitacijos koncepciją, o imitacijos LV išvaizdos rinkinys, laimei, iš tikrųjų gali įvykti.

Nemokami jausmai: bohemiškas vėjas

Jau XIX amžiuje „Gyasiers“ paslaptis ir nepaklusni bei jų tradicinių suvaržymų dvasia buvo įvertinta prancūzų literatų ir tapo tuo metu daugelio literatūrinių ir literatūrinių kūrinių tema.

Gypruisas laikomas dvasia, ir žmonės dažnai vadina šia dvasia žmones kaip „bohemiškus“.Bohemanai tiki Poshei, pasisako už laisvę, siekia nepaklusnios ir maištaujančios dvasios, pasisako už anti -Tradicinį gyvenimo būdą ir pasisako už tradicinį suvaržymą.Kaip šios dvasios esmė yra nuosekli ir atitinka mados esmę;

„Bohemian“ drabužiai yra „Bohemian Spirit“ produktas.Tai yra šiuolaikinio ir daugiakultūriškumo produktas, kuriame dominuoja įvairios etninės Čekijos grupės ir integruoja daugiakultūriškumą.Tai yra ir nacionalinis stilius, ir įvairių etninio stiliaus maišymo forma.Tai taip pat tinka „Tautos yra pasaulio“ dvasiai.

Bohemiškas stilius yra precedento neturintis romantiškas, liaudis ir liberalizavimas.Stipri spalva ir sudėtingas dizainas suteikia žmonėms stiprų vaizdinį poveikį ir paslaptingą atmosferą.

„Bohemian“ drabužių stilius yra paprastas ir subtilus, daugiausia dėmesio skiriant vietinių detalių dekoravimui, jo drabužiai yra perdėti, pabrėžiant kelių spalvų derinį.Persų stiliaus drabužiai pabrėžia laisvą ir patogų.Papuošimas daugiausia dekoruotas, ir jis dažniausiai yra išsiuvinėtas, spalvingas karoliukai, blizgučiai, srautai, nėriniai, vilnos kraštai ir kt.Dekoratyvinės dalys daugiausia koncentruojamos į apykaklę, rankogalius, liemenes ar priekinių drabužių dalis.

Chloé visada buvo lenkų stiliaus meistras.Aštuntajame dešimtmetyje „Bohemia“ buvo labai didžiausia.Šiais laikais šis temperamentas nesumažėjo ir tapo būdingu dvasiniu prekės ženklo elementu.

Paskutinio laiko kūrybinė direktorė Natacha Ramsay-Levi vis dar tęsia romantišką ir elegantišką prekės ženklo temperamentą savo pirmojoje serijoje.Kaip nepralenkiamas dažnas mados lankytojas, „Bohemian Style“ pasirodo beveik kiekvieną ketvirtį mados savaičių.„Etro“ 2018/19 rudens ir žiemos serijos spaudos konferencijoje buvo rasta įkvėpimo iš grafikos, paslėptos Europos dekoratyvinėse menuose. Dangaus modelis kartu perteikia naują bohemišką stilių.

Klasikinės romantikos tęsinys: lokoko vėjas

1756 m. Luisas XV buvo pakviestas į garsųjį tapytoją Bujie pavaizduoti savo meilužę ponia Popadu.Ponia Pomodu, kuriai jau yra 35 metai, yra kilni, elegantiška ir iškilminga.

Ji vilkėjo tipišką prancūzišką satino rabiną, atidarė krūtinės v -pavidę, atskleisdama apversto trikampio krūtinės pavarą, krūtinės pavara buvo padengta brangakmeniais, taip pat buvo išdėstytos rožės apaugusios juostelių lankai.Ši suknelė tuo metu tapo moterų stiliumi.Francoswa Bocket grupės paveikslas

Tai kilo iš Rococo, Prancūzijos XVIII amžiuje.Kaip šio žodžio gimimas, „Rococo“ pirmą kartą pasirodė dekoratyviniame mene ir interjero dizaine.Nors jis garsėja romantišku žaviu, iš pradžių atsirado „Lococo“ priešintis teismo klestėjimo menui.

Laikoma, kad plonas ir žvalus lokoko stiliaus dizainas lydi pernelyg didelę Luiso XV taisyklę, atspindinčią socialinio malonumo, prabangos ir noro atmosferą.1730 -aisiais „Rococo“ labai vystėsi Prancūzijoje ir jam įtakos turėjo kinų stilius.

„Lococo“ stiliaus drabužiai paprastai naudoja daug perdėtų formų, kad būtų sukurta S -Clured forma, kuri pabrėžia krūtinę, juosmenį ir klubus per įtemptus korsetus ir sijonus, ir sudaro trikampio stiliaus stabilumo jausmą.Balta, auksinė, rožinė, rožinė žalia, šviesiai geltona, šampanė, kremas ir kitos subtilios bei minkštos spalvos bei daugybė natūralios formos dekoravimo žmonėms suteikia prabangų ir romantišką vaizdinį efektą.

Įprasti modeliai, tokie kaip tikrosios rožės ir orchidėjos, yra sujungti stiebais ir vynmedžiais, kad sudarytų plitimo plitimą, parodydami žmonių pagarbą gamtai.Kalbant apie drabužių audinius, „Lococo Style“ naudojamas didelis kiekis lengvų ir lengvų audinių, tokių kaip šilkas ir medvilninis audinys, ir spalvingi metaliniai šilko audiniai, su įvairių rūšių nėriniais, šilko diržais ir gėlių mazgais, todėl drabužiai yra puošnios tikros spalvos Parodykite visus, rodančius nuostabią prigimtįAuksinės linijos, dažai, nėriniai, Suzi ir kt. Yra įprastos jų dekoracijos ir jos atrodo silpnos ir minkštos.

Kaip klasikinis retro stilius, „Rococo“ stilius yra dizaino elementas, kurio šiuolaikiniai dizaineriai niekada neišleis.Senasis Buda Karlas-Ragfelis turi švelnią Prancūzijos meno vietą XVIII amžiuje. Kinijoje buvo atliktas naujas lokoko aiškinimas.

„Lococo“ stilius tapo kilniu, prabangiu ir romantišku atstovu.„Rococo“ meniniai modernūs drabužiai yra Europos klasikinių estetinių tendencijų poveikio šiuolaikiniam drabužių dizainui rezultatas.Be šiuolaikinių „Lococo“ drabužių pasirodymo, šiuolaikinių „Rococo“ drabužių dizainas labiau interpretuojamas naujomis formomis;

Aukštesnis, greitesnis, stipresnis ir madingesnis: sportinis stilius

Prisimenu, Niujorko mados savaitėje 2018 m. Rudenį ir žiemą pirmasis prekės ženklas, padaręs mus ryškius, nėra europietiški ir amerikietiški dideli prekės ženklai, tačiau mūsų namų ūkis pavadino vidaus sporto prekės ženklu Li Ning.Šio didelio pasirodymo tema yra „Apšvietimas“, laikosi dvasinės Kinijos liaudies „savęs provincijos, savarankiško apšvietimo ir kūrimo“ konotacijos ir puikiai interpretuoja tris retro, modernaus praktinio gatvės ir būsimų judėjimo tendencijų tendencijas. Dešimtajame dešimtmetyje.

Ši sportinės aprangos šou verčia kinų žmones skambinti tiesiogiai, o sportinė apranga turėtų būti tokia madinga.Mados rate „Sportswear“ užmezgė neatsiejamą ryšį su mada anksti.Sporto stilius taip pat tapo mados stiliumi anksti, ir jis išdidžiai yra mados priešakyje.

Sporto stiliaus mada yra nemokama ir patogi bei profesionali sportinės aprangos ir profesinio funkcionalumo funkcionalumas, kai kreivė liekna madą, mados mados ir sumanumo mados stilius.

Nuo 1920 m. „Sportswear“ buvo parašyta į mados žodyną.Kostiumai, dėvimi sporto srityje, dėl neprilygstamo komforto ir patogumo, palaipsniui pateko į paprastų žmonių drabužių spinta su bendrąja funkcionalumo tendencija.Žmonės taip pat mielai parodo savo laisvalaikį ir nemokamą gyvenimo būdą sportinės aprangos srityje.Netrukus dideli vardai, tokie kaip „Chanel“ ir „Schiaparelli“, pradėjo pradėti savo sportinę aprangą.

Šiandien beveik visi dizainerių prekės ženklai turi savo sportinės aprangos serijas, o kai kurie yra dar galingesni žaisti su sportine mada.2003 m. „Yohji Yamamoto“, japonų stabų klasės dizaino meistras, ir vokiečių „Pioneer“ sporto prekės ženklas „Adidas“ kartu pradėjo mados bangą, kad išleistų „Y-3“ prekės ženklą.Tarp jų „Y“ yra pirmoji japonų dizainerio Yohji Yamamoto raidė, o numeris „3“ atspindi garsiąsias tris „Adidas“ logotipo eilutes.„Yamamoto Yamamoto“ integravo savo stiprų individualizuotą stilių, tokį kaip paprastumas, naujos medžiagos ir to paties pavadinimo „Yohji Yamamoto“ paprastumas ir daugialypės kišenės į Y-3, ir gimė tobulai novatoriškas aukštos klasės mados sporto prekės ženklas.Šis laimėjimas -bendradarbiavimas privertė „Adidas“ žaibišką madą.

Kartą „Puma“, kuri virė pupeles su „Adidas“, ir Puma, kurie buvo atskirti ir krito žemyn, pasikliauja mados strategija, kad šios mados pramonės leopardo karalius skristų atgal.„Fenty X Puma“ bendradarbiavimo serija „Supermodel Rihanna“ išorinį pasaulį laikė populiariausiu pastaraisiais metais populiariausiu sporto aukšto lygio mados kryžminio vystymojo prekės ženklu.Buvęs „Puma“ generalinis direktorius kartą pasakė: Didžiausia mūsų sėkmė yra parduoti sportinius batus vietose, išskyrus sporto salę ir gatves.„Puma“ sportinio gyvenimo stilius visiškai įrodo sportinio stiliaus egzistavimo vertę.

Šiandien sporto stilius intensyviai.2018 m. Pavasarį ir vasarą „Dior“ sujungia sportą su madomis.„Louis Vuitton“ leidžia sportinius batus šaudyti į visą pasirodymą.

Visame mados stiliaus istorijos, klasikinio ir gražaus senovės graikų stiliaus, stipraus senovės romėnų stiliaus, puošnaus baroko, romantiško rokoko … sukūrė buvusią šlovę ir jį prisiminė ateities kartos, vieną kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, kai kartą, kartą, kartą, vieną kartą, , vieną kartą, kartą, kartą, kartą, vieną kartą, vieną kartą, vieną kartą, kartą, kartą, kartą, kartą, vieną kartą, vieną kartą, kartą, kartą, vieną kartą, vieną kartą , once, once, once, once, once in mind, once, once, once, once, once in mind, once, once, once, once, once in mind, once, once, once, once, once in mind, once Turėdami omenyje, kad vieną kartą, vieną kartą, prisimena ateities kartos.

Paslaptingasis Egiptas, entuziastingi Viduriniai Rytai, Indija meditacijoje ir nemokama bohemija, skirtumas tarp mados stiliaus regioninio ir bendro santykio sukelia skirtingą jaudinantį.

MLS Football Jersey